- Aza 28, 2023
- Máster in Innovative Enology
- 0
Urriaren erdialdean Masterrari ekin genion Mahastizaintzaren eraginak ardoaren ezaugarri sentsorialetan eta sektoreko profesional nabarmenen parte hartzearekin. Haien artean:
Gabriel Ruestch, Les Vignobles Foncalieu-ko aholkularia, poztu gaitu bere dastatze komentatuekin.
Garikoitz Ríos, BODEGAS ITSASMENDIko zuzendari teknikoa, Urdaibaiko Biosfera Erreserbaren bihotzean txakolina deskubrituz.
Ana Martín Onzain, ardogilea eta aholkularia, munduko ardo-eskualde ezberdinetan zehar dastaketa bat eskaini diguna.
Pedro Balda, Vintaeko I+G arduraduna eta ardo naturalaren ekoizpenaren aitzindaria Espainian.
Aurten, Mahastiaren eta Ardoaren Zientzien Institutua ere bisitatu dugu. Eskerrik asko Jose Miguel Martínez Zapater, Purificación Fernández Zurbano, Pilar Santamaría eta Javier Ugarte bisitagatik.
Denak eta beste asko izan ziren #masterenologiara gonbidatutako profesionalak.