Ikerketa eta doktorego programak | Enologia Berritzailea Masterra

  • Home
  • Ikerketa eta doktorego programak

IKERKETA ILDOAK

  • Ardoaren metabolomika
  • Produktu fitosanitarioen eragina ardoa egiteko prozesuan
  • Mahastizaintzako faktoreek eta faktore enologikoek ardoaren ezaugarri sentsorialetan duten eragina
  • Oinarrizko ikerkuntza ardoaren ebaluazio sentsorialari buruz
  • Kontsumitzaileek ardoak hobesteko eta onartzeko dituzten faktore nagusiak aztertzea
  • Nekazaritzako politika eta ekonomia/nazioarteko merkataritza
  • Merkaturatzea eta elikagaien eskaria aztertzea
  • Landa garapena eta aldaketak nekazaritza lurzoruaren erabileran
  • Ardo organikoaren nazioartekotasuna eta orientazioa: marketin estrategiak eta sinergien garapena
  • Jatorri deitura duten ardoen kokapena eskualde, nazio eta nazioarte mailan
  • Ingurumeneko estresaren eragina mahatsondoaren fisiologian
  • Klima aldaketa mahastizaintzan
  • Komunikazio ekintzek marken pertzepzioan duten eragina
  • Marketin estrategiak garatzea, Espainiako ardoak nazioarteko merkatuan duen irudia aldatzeko.
  • Azpiproduktu enologikoen berbaliotzea
  • Ardoa argitzeko eta egonkortzeko produktu berriak
  • Produkzio sistemen eragina mahatsaren errendimenduan eta kalitatean
  • Inausketaren eta txertaketa motaren eragina mahatsondoaren garapenean eta bizitza luzeran, eta zuraren gaixotasunen prebalentzia
  • Mahatsondoaren errendimendu eta kalitate ereduak ezartzea
  • Doitasunezko mahastizaintza. Neurketa bidezko mahastizaintza
  • Barietate minoritarioak berreskuratu eta aztertzea.
  • Aldakortasun intrabarietalaren ebaluazioa.

DOKTOREGO PROGRAMAK

Master honek doktorego-ikasketak egiteko aukera ematen du. Prestakuntza ona ematen du doktorego programa hauetarako: