ENOLOGIA BERRITZAILEA
MASTERRA

2024eko iraila–2025ko maiatza

UPV/EHU (Gasteiz)
eta UPNA/NUP (Iruñea)

Zabalik dago 2024-2025 ikasturterako aurrematrikula egiteko epea

UNIBERTSITATEAK

Enologia Berritzailea Masterra Euskal Herriko Unibertsitateak (UPV/EHU) eta Nafarroako Unibertsitate Publikoak (UPNA/NUP) irakatsitako master ofiziala da.

Programak aukera ere eskaintzen du Bordeleko Unibertsitatearekin partekatutako titulazio bat eskuratzeko.
Eskura ezazu HEMEN informazio gehiago titulazio bikoitz honi buruz.

MASTERRA IKASTEKO ARRAZOIAK

Baterako titulazioa duen masterra

UPV/EHUko Enologia Berritzaileko Master Ofizialeko ikasleek aukera dute UPV/EHUko zein Bordeleko Unibertsitateko Master titulua lortzeko.

Diziplina anitzeko ikuspegia

Masterrak mahastizaintza eta ardogintza sektorearen ikuspegi eguneratua eskaintzen du, ardogintza jardueren koordinazio funtzioa baloratuz, gero eta aldakorragoa eta konplexuagoa den merkatu batean posizionamendu estrategia bati ekin ahal izateko.

Praktikak eta tesiak

Ikasleek aukera dute praktikak egiteko eta masterreko tesia garatzeko gure enpresa elkartuetako batean, prozesuan esperientzia hartuz.

Irteera profesionalak

Masterrak prestakuntza eguneratua emango dio ikasleari mahastizaintzarekin, enologiarekin, dastatzearekin eta upategien merkataritza kudeaketarekin lotutako karguak bere egin eta gain hartzeko.

MASTERRA ZENBAKITAN

0
UNIBERTSITATEAK
0
ENPRESAK
0
ECTS KREDITUAK
0
ESKAINITAKO PLAZAK

IKASLEEN TESTIGANTZAK

Play Video

Enologia Berritzailea Masterra: Ikasleen testigantzak

UPV/EHUk eta NUPek Bordeleko Unibertsitatearekin batera eskaintzen duten Enologia Berritzaileko Masterra egin duten bi ikasleren testigantzak.

Play Video

NT180 | MANON THAUNAY: “Klima-aldaketaren eragina Errioxako mahats-barietateetan”

Play Video

NT180 | PIERRE MARIET: “Oxigenoaren kudeaketa eta kontrola ardogintza prozesuetan”

Play Video

NT180 | YIXIN YIN: “Espainiako ardoa esportatzeko estrategiak Txinara COVID-19aren ostean”

Play Video

NT180 | MÓNICA GALAR: “Mencia mahatsarekin egindako ardoen kalitatearen ebaluazioa eta deskribapena”

AZKEN BERRIAK

Kepa Bárcenas, consumer insights aholkulariak, ardo-kontsumitzailea ikuspuntu askotatik (itxaropenak, lehentasunak, emozioak…) ulertzeak duen garrantziaz eta ideia horiek berrikuntzan eta marketinean nola aplikatu …

Erminio Monteleone Florentziako Unibertsitateko irakasleak eman dizkigu kontsumitzaileen lehentasunetan dauden desberdintasun indibidualak aztertzeko eta itxaropenen azterketak egiteko gakoak. Bi gaiek berebiziko garrantzia …

Maurice Chassin, upategiko aholkulariak, ardoaren sentsorial-pertzepzioaren oinarriak jartzen lagundu digu. Eta, ardoaren zentzumen-tipologiak sailkatzeko sistema praktiko batean oinarrituta, ebaluazio sentsorial interpretatiboan pilatutako …

New Trends in Enology-n, Víctor Puentek biobabespena kudeatzeko tresna mikrobiologiko gisa kontatu digu dastatze oso atsegin batekin, eskerrik asko Víctor!

Mahastizaintzako Joera Berriak irakasgaian, barietateen identifikazio genetikoa aztertzen ikasten dugu.

NUPen Enologiaren Inpaktu Sensorialak irakasgaian Ochoa Bodegas bisitatu genuen.Eskerrik asko Adriana bisitagatik eta ardogintza bereziari buruzko klase teoriko-praktikoagatik!